2009. március 21., szombat

5. hónapom


Kinőtt 2 kis fogacskám!:) Apa névnapján jött ki az első, aztán követte a másik is. A felnőttek mind oda vannak ettől, de miért is? De büszkék lehettek rám, meg se viselt ez az egész fogzás mizéria...Aki a hasfájást túlélte annak ez meg se kottyan...
Szombat van...ilyenkor sokáig szoktam aludni (8-8,30), de ma nem...Anya reméli, a holnap reggel tovább hagyom aludni. Kaptam ma 3 új rucit, szépek szépek, pedig úgy nem szeretek öltözni...Pedig apuék mellett muszáj lesz megszoknom, hisz ők szeretik a szép rucikat, anya meg főleg...
Any felrakta a éten a fotómat a www.netbaby.hu-ra. A link http://netbaby.hu/bblog/default.aspx-itt a második vagyok én, a http://netbaby.hu/BabyGallery/Default.aspx?pageno=2&empty=1 oldalon pedig aki ismer, úgy is megtalál.

A múlt héten (03.25) voltam bent anya munkahelyén. Ez volt a második leghosszabb autós utazásom (első pár héttel ezelőtt volt, amikor kimentünk Krisztihez Vácra, Ő anya egyik nagyon jó barátnője). Mindenki nagyon örült nekem, annyi csaj és 1 fiú sem...Oda kell majd mennem dolgozni ha nagy leszek...hihihi:) Kézből kézre jártam, de nem bántam, jól éreztem magam. :)

A hétvégén megfosztottak a mózeskosaramtól... nagyon szokatlan, hisz nagy nehezen megszoktam aztán vége. sírtam is rendesen... A hétvégén kaptam járókát is, jó nagy, még bőven elférek benne. :) de nem sokáig!:)

04.01.
MA elmentünk Vandáékkal a DM-be, Újpestre. Sok mindenre nem emlékszem mert a kenguruban még a buszon elaludtam, aztán anya a hordozóba betett, milyen jó hogy travel system babakocsit választott... Kaptam 1 új cumisüveget aminek már van 2 füle, de ebből sem jó inni, de fogni szuper jó. Olyan finomságokat kaptam, alig várom hogy mind megegyem. Délután kaptam először baba kekszett, olyan fura fejet vágtam hozzá, anya szerint isteni finom pedig. Amíg ezt anya írja, addig én itt ülök az etetőszékben és ki akarok mászni. vegyél ki légyszi.....:)

Az első igazi tavaszi hétvége szuper volt. 23 fok volt, végre nem öltöztettek fel bundahacukába, nagyon nem szeretem. Vasárnap kimentünk a Városligetbe, jó nagyot aludtam s végig apa tolta a kocsimat. Hintáztam is, figyeltem a sok gyereket mit csinálnak...Vasárnap este magamtól elaludtam apa mellett, annyira elfáradtam.

Most, hogy itt a meleg anya kétszer visz le sétálni, 1et délelőtt, 1et pedig délután. Tegnap volt ez így először, ebéd után segítettem kitakarítani anyának az erkélyt, amikor készen lett kimentünk s megnéztem a hegyeket...A babakocsiban 5 percet elvoltam sírás-rívás nélkül, de a hordozós megoldás tetszik a legjobban. Minek ilyen babakocsi ha nem így használjuk...hihihi:)
Apátólkaptam egy rövid újjú csini kis inget ma, majd abban megyek locsolkodni Húsvétkor... A legjobb dolgot még el sem mondtam. Ma a játszótéren 5 lány is körülvett és lökték a hintámat felváltva. Remélem a lányok lelkesedése később is megmarad, ha már nagy leszek s körül ujjonganak, kedveskednek majd nekem. De azért majd én is udvarok ám...

0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése