2011. november 1., kedd

ajándék ötletek Mikulásra, Karácsonyra

Már szinte csak 1 hónap s jön a Mikulás. Van aki erre is meglepetést ad a gyerekeknek az édességeken kívül, a mi Mikulás bácsink a hagyományos csomagot szokta hozni Bálintnak.
3-4 éves gyerkőc minek örül a legjobban? Mely az a könyv, játék ami a legjobb választás nekik?

Könyvek:

Az Anna, Peti, Gergő könyveket a gyerekek nagyon szeretik. az Ovi-ügy, a legkisebbek könyve, a Süss fel nap vagy a Tesó-ügy is nagyszerű lapozgatni s olvasni való.
A gyerkőcök bele tudják képzelni magukat az oviba, vagy a tesó helyzetébe,

Ajánlott kor 2-5 év.


Bogyó és Babóca Évszakos könyv- szuper, hogy most már könyvben is meg lehet vásárolni.
Négy évszak, négy mese. Minden meséhez két hatalmas oldalon a bogárkák világában böngészhetünk. A tavasz témája mi más lehetne, mint a virágültetés? De Babóca tulipánjai alig bújnak ki a földből, Baltazár máris végigszáguld a kiskerten gördeszkájával. Nyáron Bogyó palacsintájának örülhetnek a kis barátok, ősszel együtt szüretelik a Százlábú szőlőjét, télen pedig sok szép hóember épül a dombon!
lapozz bele itt!
http://www.pagony.hu/lookinside.php?id=18876

104 oldal, ajánlott kor 2-5 év


A www.pagony.hu oldalon nézelődve találtam Bartos Erika Százlábú Versek óvodásoknak könyvét is.

z ország kedvenc mesélője, Bartos Erika újabb verseskötettel jelentkezik, melyben ezúttal nem szilvásgombóc és kukásautó alkotja a sorvégi rímeket, hanem mondjuk Elemér doktor, egy Trabant, léggömbök, hóember, évszakok, buborék, szivárvány, hókotró, százlábú, mackóbarlang, szánkózás, apák...

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

Folytatás következik...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése