2012. január 21., szombat

ügyeleten-egy rémálom volt

Tegnap elmentünk Bálintommal a házi orvoshoz, hogy mondjon erre a csütörtök esti fülfájásra valamit. Mivel neki lámpája nincs amivel megnézhetné menjünk el a bethesdaba az ügyeletre. 18.30 kor érkeztünk, 8-an voltak előttünk. Pik-pak 3 gyerkőc távozott is, majd durvult a helyzet. Kiderült hogy ez az egy szem doki van Budapesten s Pest megyében aki megnézhetné a gyereket s hogy ne unatkozzon Ő látja el a fertőző gyerekeket s ha kell műt is. Miért is ne jött egy fertőző gyerkőc s műtőbe is hívták. De ezt még megérti az ember, de azt már nem, hogy egyes fekete 3 kiló fukszokat viselő állam polgáraink amikor megjelentek a Tiffany-val Ők azonnal be is pofátlankodtak, csak nem tudom mire. Aki nem fizet TB-t annak minden előbb jár???? Viccelődtünk ott a szülőkkel, hogy reméljük Ronaldot s társait nem hozzák a kedves szüleik.
Bálint haza akart menni éhes is volt, átsétáltak Apával a mekibe s amikor visszaértek sorra mentek a szülők ki a mekibe.
A fülében nem látott gyulladást, a dobhártyája el volt ázva de nem tudta megmondani mitől, lehet hogy amikor a trugyi kifakadt. Ha lázas lesz antibiotikumot kell adni, addig is egy hét pihi itthon, kálcium pezsgőtablettát kell innia. Hogy mitől fájt a füle, nem tudni de nem fájjon többé. 11 óra előtt értünk haza egy kicsivel. Szuper este volt, azt megfogadtuk Apával ha még egyszer el kell mennünk ügyeletben fül-orr gégészhez inkább kifizetjük az árát egy magánba de nem fogunk 4,5 órát várni s szenvedni. Úgy érzem ennyit megér. Nekem igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers