2009. június 3., szerda

Horoszkópom







A Mérleg jegyében születtem, az aszcendensem pedig Oroszlán.

Hold a Kos jegyben

Rengeteg pozitív vonása van, ösztönösen és gyorsan cselekszik, amitől kapkodóvá válhat, ám vészhelyzetekben sem veszíti el a fejét. Reakciói gyorsak, gyakran túl hevesek. Tele van energiával, szükségét érzi az állandó mozgásnak. Ha sokáig nem tudja levezetni energiáit, agresszívvá válik. Meg kell teremtenie a lehetőséget a mozgásra, legjobb, ha sportol valamit. Szereti a kihívásokat, a küzdelmeket, nyílt, egyenes és őszinte. Önállóságra törekszik, meg kell adni neki a mozgásteret, a szabadságot, ám nem baj, ha valaki a korlátokat is meg tudja mutatni neki. Csodálatos szexuális partner, ám ha nem követi a partner az általa diktált tempót, hamar továbbáll, keresi a kalandot. Személyes kihívások esetén gyakran saját magát tolja előtérbe, amit gyakran megbán, és korrigálja a hibákat. Érzelmei lökésszerűen jelentkeznek, hatalmas intenzitással indulnak, ám hamar kihűlnek. Könnyen felingerelhető, de haragja amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlik. Ha férfi, kedveli a tüzes amazon típusú nőket, míg ha nő, a többi nőben gyakran lát vetélytársat, és hamar versenyhelyzetbe lovalhatja magát.

Merkúr a Mérleg jegyben

Jellemzője a határozatlanság, hosszú időbe telhet, mire választ ad egy-egy kérdésre. Nem szereti a vitákat, ezért igyekszik kerülni minden olyan témát, ami konfliktushoz vezethet. Nem tanul könnyen, előfordul, hogy bármilyen erő ráfordítása nélkül akar eredményeket elérni. A mondatokat félbehagyja, gondolatai már máshol csaponganak. Minden iránt érdeklődő, kíváncsi természetű, közléskényszere is óriási. Harmónia iránti igényét nagyon figyelembe kell venni a tanulásnál, nyugodt és csendes környezetre van szüksége. Ha konfliktus adódik családtagjaival vagy tanáraival, az komolyan befolyásolja tanulmányi eredményeit. Szeretettel és elismeréssel lehet ösztönözni.

Vénusz a Skorpió jegyben

Igényli a szenvedélyes, romantikus és sikeres párkapcsolatot. Hajlamos a túlzott féltékenységre és a haragtartásra. Kapcsolatainál nagyon mély érzések vannak jelen. Féltékeny természetű. Nagyon közeli és erősen érzelmi kapcsolatot alakít ki azokkal, akiket szeret. Üzleti érzéke kiváló, pénzét mindig okosan és hasznosan fekteti be, ami túlnyomó részben sikeresen megtérül, és hajlamos a túlzott költekezésre. Szépérzéke elsősorban a sötét látomásokat ábrázoló művészetekre irányul. Számára nem fontos az étkezés, azt figyeli, hogy az étkezéssel, vagy annak megtagadásával hogyan tudja hatalmát kiterjeszteni.

Mars a Skorpió jegyben

Soha sem szabad tiltani semmitől, mert azt felszólításnak veszi arra, hogy igenis utánajárjon, és megtegye a tiltott dolgot. Nem szeret a középpontban lenni, inkább a háttérből figyel. Ha valamit a fejébe vesz, nagyon nehéz eltántorítani. Nagyon jó megérzései vannak, általában nincs titok előtte. Senkire sincs azonban tekintettel, és képtelen kompromisszumot kötni. Rendkívül fontos számára a szexuális beteljesülés, ha tartósan kimarad az életéből, boldogtalanná válik, ám erre gyakran nem jön rá, és ettől rögeszmés hajlamok alakulhatnak ki nála. Hajlamos a túlzott féltékenységre, gyakran bosszúálló. Hajlamos végletekben gondolkodni, gyakran zárkózott és konok. Mindent megtesz a szexért, ezért hűsége sokszor csorbát szenvedhet. Erőszakos, vad szerető, aki szívesen kezdeményez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers