2012. november 17., szombat

ajándék 4-5 éves fiúnak

Közeleg a Mikulás s a Karácsony s ilyenkor Bálint is, mint minden gyerek kívánságok százaid sorolja... Minek örülne egy 4-5 éves kisfiú?
Fakopáncs mágneses horgász játék. Nekem nagyon tetszik, gyerekkorom játéka.
Fakopáncs Golyóvetető űrhajós játék-ilyen játék több féle van a fakopáncsnál, lányos is.
Fakopáncs tematikus puzzule-ezt az oviba is kérték
lego-ki az aki nem szeret legozni? a gyerekek biztos. Kisfiúknak nagyon tetszene a logo bánya járművei
Angry Birds...:) Nem tudom lányok mennyire vannak érte, a kisfiúknak szuper meglepetés bármelyik madaras játék.
Társasjáték...olyan jó, hogy lehet velük társasozni, nem? Nekem nagyon tetszik ez a polipos ügyességi játék, ha van Corás hűségkártyád 570 pontért ki lehet váltani.
A répás játék nálunk nagy sláger, van is pár darab. A gyerek játszva tanul s olyan önbizalmat ad neki, ugyanis ha jó választ jelöl meg a gyerkőc -It's great! IT'S fantastic. NIce work! mondatokat mond a répa. Ötletes játék s olcsó. 2 ezer forint alatt van.
Kevesen ismerik ezt a fantasztikus készségfejlesztő játékot. Meg kell venni a keretet s aztán 3-6 éves korig kb 10-15 féle kártyacsomagot lehet hozzá venni. Egy csomagban már nem emlékszem 12-16 lap van. A feladat lapot belehelyezzük a táblába s a gyereknek a megoldást a különböző színű gombok elhelyezésével kell megadnia. Bálint imádja. Ilyen játék a mi Karácsonyfánk alatt ott lesz. Ezek csak pár ötletek, de remélem segítettem. Meggyőződésem, hogy nem a méreg drága játék a legjobb, sokszor nem is annak örül a gyerek a legjobbnak. Én mindíg aszerint választok, hogy ötletes legyen, esetleg készségfejlesztő s az ár érték arány meglegyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers