2011. október 21., péntek

szösszenetek az oviról

Nagyon nagy szerencsénk van az ovival, Bálint is, Apa is és én is, az egész család szereti. Nagyon nagyon.
Az első héten ebéd után hoztuk el Bálintot, ami senkinek nem volt jó, mert Bálint kinyitott ágyak között járkált s Ő már ott szeretett volna aludni. De eljött a következő Hétfő s az ott alvás s semmi baj sem volt. Szeret ott aludni. Meséli az élményeit, éppen aznap mit csináltak, mit alkottak, mit kellett csinálni a játékos tornán. Szépen eszik, ezzel nem is gondoltam, hogy problémák lesznek, a pocak az első!!!:)
Az ovó nénik fiatalok, kedvesek, lelkesek, a dadus néni tünemény.
Úgy érzem az 1 év bölcsivel szerencsénk volt, beletanult Bálintunk a közösségbe, az ottani más szabályokba, elfogadni a többiek jelenlétét. Így most nagy örömünkre az ovival semmi de semmi kellemetlenségünk nincs s a legfontosabb, hogy Bálint minden nap szeret menni, minden nap egy élmény. reggelente amikor puszit adunk neki, öröm nekünk, hogy jó helyen hagyjuk Őt.
A legfontosabbat nem is említettem, pár hét ovi hatása, Bálint mondatokat használ, sok sok új, összetett mondatot mond s nem is kell logopédushoz járnia, bár sokszor még félig baba nyelven, pár hangzó nélkül beszél. Nagyon édes!!!:) Imádom!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers