2011. augusztus 26., péntek

Bölcsi s ovi helyzet

Hétfőn ismét mentem bölcsibe, de nem nagy kedvem volt hozzá. Kicsit sírtam is Anyának, de délután amikor Anya megkérdezte jó volt e a bölcsibe újra, azt válaszoltam: IGEN!

A múlt héten tudtuk meg, hogy ősztől OVIS LESZEK!!!!!!!! El se hitte Anya, a szabadsága alatt volt a polgármesteri hivatalban s a vezető óvónéninél is, úgy látszik meg is lett az eredménye!:)
A Szövőgyár utcai oviba fogok járni, egy kicsit messzebb van, mint amihez tartoznék, de Anya amikor megnézte ezt az ovit, már tudta ez az az ovi, ahová szeretné ha járnék.
7 vagy 8 csoport van, 2 szintes az ovi, fiatal kedves óvónénikkel s dadusokkal, az udvar csodaszép, az épület, a folyosó a csoportszobák gyerekbarátok s hívogatóak. A folyosó telis-tele van mese falfestésekkel, nagyon szépek, Az egyik legjobb dolog benne, hogy itt nem vegyes csoport van, hanem mint régen külön a kis-középső és nagycsoport! Hurrá, anyáéknak nem szimpatikus a vegyes csoport úgy sem. nagyon nagy a torna terem, lehetőség van angol és német tanulásra középsőtől, Hétfőként pedig táncolni lehet járni kicsiknek s nagyoknak. Úszni a gyerekeket nem ovi után, hanem ovi időben viszik busszal. Az óvónénik működtetnek egy hagyományőrző csoportot s nagyon jó kis rendezvényeket szerveznek. Ősszel szüreti mulatságok lesznek az oviba amelyre a szülők is mehetnek, szőlőt préselnek, kézműveskedhetnek a gyerekek stb. A Kolompos vagy az Alma zenekart szeretnék meghívni ez alkalomból.
A vezető óvónéni megengedte, hogy már Október 3.-án kezdjek, nem kell megvárni a 3. szülinapomat. Jövő héten Anya elvisz 1x-2x, hogy megnézzem, de biztos nagyon fog tetszeni.
El sem hiszem, hogy ilyen nagy fiam van, ovis! :)

A jelem fenyőfa lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers