2009. december 14., hétfő

Sebészeti ügyeleten

Tegnap délután vásárolni indultunk a Pólus Centerbe, mivel már nagyon kellettvolna egy vízlepergetős overáll. Apáék már készen is voltak anya engem öltöztetett s mivel nem a kedvenc szórakozásom az öltözködés ezért elszaladtam. Kiszaladtam a nappaliból az előszobába, elcsúsztam s bár leraktam a két kis kezecskémet a lendületett mégis a homlokom fogta fel egy falnak az élén. Kopp s már meg is tötént a baj. Nem sírtam semmi könny sem volt, aapa megfogott s hírtelen a fejem olyan volt mint egy szivacs ahogy a homlokomhoz értek nagyon puha volt s hírtelen 10 mp-en belül csak dagadt s dagadt s jó nagy pukli lett egy óriási hematóma, tiszta lila mivel vérbő volt.
Anya próbált volna telefonálni hoyg vasárnap délután Budapesten melyik kórházba kéne mennünk de senki nem vette fe, az interneten Szilviék sem találtak semmit majd mikor már elindultunk akocsival a Tűzoltó úti kórházmondta hogy a Madarászba kell mennünk: Apa halytott rendesen, Árpád út, Váci út s már ott is voltunk. Anya azt hitte sokan lesznek de kb 5 perc után már bent is voltunk s mennünk kellett rtg-re. Szerencsére nem tört be a fejem s agyrázkódás is kizárt.
Így a várárlásbó sebészeti ügyelet lett s további teendőnek azt írták : Fokozott felügyelet! ja és pihenés, amit én nem igen ismerek! :)))
Anya majd lefotózza az ügyeletek listáját hogy milyen problémával mely napokopn hová is kell menni. Ha korábban lett volna eg yilyen táblázatunk akkor a sok telefonálástól megkíméltük volna magunkat...

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Nagyon sajnáljuk a balesetet:((, reméljük tud majd Bálint pihenni. Jobbulást kívánunk!!!
    Én sem tudtam volna hová kell menni, azt hittem a Heim Pál az ügyeletes kórház hétvégén...
    Üdv.Andi és Mesi

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Jajj, ezt szörnyű volt még olvasni is! Gondolom, mit éltetek át... :(
    Hála Istennek, hogy nem volt komoly a baj. Puszi a kis buksira!

    Üdv, Ramona

    VálaszTörlés

Lilypie Third Birthday tickers