2009. december 13., vasárnap

Új napirend kell...

Tegnap este volt elalvás szempontjából a legdurvább. 11 órakor még eszébe se jutott aludni de akkor már kb az 5-ik próbálkozáson is túl voltunk. Negyed 12 kor aztán nagy sírás rívás árán sikerült elaludni. HA kijövünk ebből a náthából új napirend lesz mindenkinek. Vége a 8 órai kelésnek helyette 7 kor felkeltem és így remélhetőleg minden egy kicsit fog történi. A délbeni alvás 1 maximum 1,15 perc lesz mert ezt, mint a tegnap estét nem akarom mégegyszer.
Annyira felpörgött 9 óra után futkosott, táncolt a Csillag születikben a dalokra, egyszerűen mint egy lemeríthetetlen Duracell elem.
Ha valaki tud jó módszert elalvásra nagyon szívesen fogadom, vagy tapasztalatokat, mert ezt nem lehet hagyni. Múlt héten amikor voltunk a dktornéninél havi viziten mondtam neki ezt a problémát ami akkor még nem volt ennyire kirívó, azt mondta egy nagyon kis gyenge citromfű tea, talán az jó lesz. Homeopátiás szerként próbéltam neki a Sedatif Pc-t de nem használt.
Reméljük a mai esténk zökkenőmentesebb lesz.

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Amint túllesztek a megfázáson, jobb lesz a helyzet, legalábbis nálunk úgy volt.
    Hamarabbra tettük az ébredést, szigorúan, vekkerrel, mert mi eddig rábíztuk magunkat a kiválóan működő belső órára, amiből mostanában délig tartó alvások lettek.Késő délután, ha jó idő van, egy hosszú séta, utána aktív játék,fürdés előtt csendes játék, s persze esti rituálé is jó megoldás.Homeo: a Viburcol-kúpot sokan szeretik, ill. borostyánkőnyakláncot. Levendulás illóolajat is lehet párologtatni este, az is lazít.A legfontosabb, ne legyen küzdelem az elalvás, ne legyen feszültség, rossz szájíz, mert akkor éveken át minden nap harc és sírás lesz az esti szundi... Inkább akkor csendes játék még fél órán át (kizárólag a hálószobájában), előbb-utóbb úgyis kidől a bébi.
    Remélem, segítettem.
    Üdv, Ramona
    Rólunk, ha érdekel: http://martikababa.blogspot.com/

    VálaszTörlés

Lilypie Third Birthday tickers