2010. január 30., szombat

sok sok hó!:))))






Ma reggelre nagyon sok hó esett és egész nap szinte nagy pelyhekben hullott. Nagyon szép volt kilátás a lakásból, de apa már nem örült annyira amikor el akart indulni az autóval, 15 percig takarította és alig bírt elindulni. Pár autó a ház előtt szinte elveszett délutánra a ráesett hótól.

A héten egy nap amikor mentünk a pincébe a babakocsiért a szánkót akartam, de akkor nem lehetett s nem is gondolta anya, hogy lesz még ekkora hó mostanában. Ezen a héten 2x is esett a hó! :)
Délután ki is mentünk szánkózni. Jól beöltöztünk de nem volt hideg, apa húzott anya meg futott utánunk, ha véletlenül egy picit is megállt a szánkó már reklamálva jeleztem- Miért nem megyünk???:)
Benéztünk Manci nénihez is délután, ott volt Palkó is Árcsival. Szinte végig ugatott rám de nem zavart, ő egy ilyen kutya. Egyszer fenéken is rúgtam, amikor épp az asztal alá akart menni...
Miután letettük a szánkót pihenni a pincénkbe még kimentünk azért a hóba hógolyózni. Apa nagyon óvatosan dobált engem, anyát már nem annyira óvatosan...:)

Milyen jó kis nap volt ez!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers