2010. január 26., kedd

takarítógépes bácsi


Brigi, Alex anyukája ajánlotta ami kis családunkat a Lux cégnek nagytakarításra, amire anya rögtön igent mondott nagyon kíváncsi volt. Így tegnap este el is jött egy srác nagy kék táskával. nagyon érdekelt a takarító gép kívül belül mindig megfogtam piszkáltam, mondta asrác, hogy nyugodtan rá is ülhetek sőt még ugrálhatok is rajta.
Kitakarított nálunk mindent, a szobámban a szőnyeget, a matracot, anyáék matracát a nappaliban a szőnyeget s az üllőgarnitúrát. Gondolták anyáék , hogy biztos lesz por de még őket is meglepte a sok por látványa. Rögtön bele is szerettek a gépbe, de sajnos nagyon nagyon drága... De ha egyszer lesz ennyi felesleges pénzük, biztos vesznek egy ilyet, mert nagyon szuper...
De még nyerhetünk egy ilyen kis gépet, mert minden hónapban sorsol a cég ki pár darabot azok között akik 20 db személy telefonszámát megadja. Anya jó néhány ismerősét megadta, maximum aki nem akar egy ilyen nagytakarítást bár szerintem érdemes, az nem kéri . Szurkoljatok, hogy nyerjünk egy ilyet...:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lilypie Third Birthday tickers