2010. január 24., vasárnap

Pneumomanók bölcsibe, oviba :)


Anya pénteken sok sok pneumomanót juttatott el a Főúti bölcsödébe, a Vácrátót téri óvodába, kapnak a Klapka úti óvodások, egy zuglói oviba és bölcsibe visz be mamám és Marci anyukája visz be az iskolájukba ahol vakok és hallássérült gyerekek vannak. Pénteken amikor mentünk az orvoshoz vittünk be 400 db-t az orvosi rendelőbe ahol a doktornéni nagyon örült neki. Mindenhol nagyon örültek neki s alig akarták elhinni, hogy ingyen van, sajnos a mai világban furcsa, hogy ha valami csak ajándék, jószívűség.

Hogyan került anyához több ezer darab ilyen pneumomanó? Anya munkahelye gyártja a pneumococcus védőoltást s ennek a marketinges kampány része volt ez a kis babzsák figura. Nagyon nagyon sok megmaradt így a munkatársak elvihették ahová csak akarták s így kerültek a mi kis manócskáink ilyen jó helyekre. A gyerekek biztos nagyon örülnek neki majd. :)))

Anya pénteken sok jót tett, még az én egy kicsit foltos kinőtt ruháimat is elvitte a rendelőbe, ahol Áginéni a védőnénink majd elviszi rászorult családhoz.

1 megjegyzés:

Lilypie Third Birthday tickers